Skip to content

club info

Dansclub De Speye staat voor een pure, ongedwongen sfeer waar iedereen welkom is. Laagdrempelig en
letterlijk met de deur open om jullie te ontvangen. In een gezellige feestzaal aan drankencentrale ’t Sas,
gelegen aan de Wilhelminalaan 1 – 4551 EP Sas van Gent, kunnen jullie komen vertoeven voor zowel koppel- als lijndans.

Dansen en plezier maken staat gelijk aan je uitleven in verschillende dansstijlen en ritmes. De zaal is goed gelegen en er is voldoende parkeergelegenheid . We tellen leden vanuit Assenede, Ertvelde, Evergem, Sleidinge, Zelzate, Eksaarde , Moerbeke, Terneuzen, Axel, Bassevelde, Oostleeklo, Eeklo, Lembeke, Sint Laureins.

Dansavonden zijn toegankelijk voor alle leeftijden en leden van danssport Vlaanderen. Deze worden om de twee weken georganiseerd. Voor leuke feestjes zoals jaarlijks clubfeest, nieuwjaarsborrel, paasoefenavond, slotfeest, kan je steeds bij ons terecht.
Er worden door de feestzaal ook afzonderlijke dansavonden en dansnamiddagen ( 1x per maand op woensdagnamiddag ) ingericht.

Geen zin of tijd meer om lessen te volgen ? Bij ons kan je ook aansluiten als gewoon lid. Dan betaal je enkel verzekering en lidgeld. Maar kan je altijd deelnemen aan oefenavonden en feestmomenten. 

Bestuur
Met titels wordt er niet gegooid bij dansclub De Speye. We zijn gewoon 4 vrienden die de handen en hoofden bij elkaar hebben gestoken om vele dansvrienden, uren dansplezier te kunnen aanbieden.

Ann : Aangesloten als dansdocente bij danssport Vlaanderen. Met haar jarenlange ervaring doceert zij de lessen met volle overtuiging en passie. Stelt ook alle lessen zorgvuldig op en steekt vele van haar vrije kostbare uren in de lesvoorbereidingen per groep, waarbij rekening wordt gehouden naar leeftijd en kunnen.

Kurt : Eveneens aangesloten als dansdocent – initiator bij danssport Vlaanderen, assisteert Ann. Samen vormen we een plezant duo om les van te krijgen. Tevens houdt hij zich bezig met administratie allerhande.

Philippe : echtgenoot van Ann. Staat in voor de muziekkeuzes en het up to date houden van de muziek bibliotheek. Wordt ook wel onze house dj genoemd

Nicole : echtgenote van Kurt. Helpende hand in de administratie. Ook de API van de club bij danssport Vlaanderen.

Verder hebben we nog een meter en een peter en verschillende vrijwilligers die onze club tot een succes willen zien groeien.

Vrienden van de club

Meter:

Peter:

Huisfotograaf: Fotograaffrank.be

Zaal: Feestzalen de Speye

Info

Email: dansclubdespeye@gmail.com

Rekening nummer: