A dog …

a-dog-and-three-humans.com

a-dog-and-three-humans.com is een publishing-promotion-platform voor auteurs, muzikanten,… die een uitgave in eigen beheer ruimere bekendheid willen geven. De verkoopmogelijkheden worden hierdoor opgeschaald. Er wordt rechtstreeks aangekocht bij en betaald aan de publicist, zonder percentage op de verkoop. Om administratieve kosten te dekken, wordt enkel een éénmalige kost van vijf euro aangerekend per aangeboden publicatie.

Eénmaal de uitgave op onze site gepubliceerd is, kan de link gekoppeld worden aan diverse sociale media, gedeeld worden,… Op deze manier bereikt men een veel grotere dekking dan wanneer men zich enkel richt tot de eigen connecties.

Aan de hand van de aankoopreferentie vermeld in de mededeling op uw bankuittreksel kan u zien dat de verkoop gebeurd is via a-dog-and-three-humans. Elke referentie begint met ‘adath/jaartal/cijfer’. De begunstigde staat zelf in voor de bezorging van het aangekochte item aan de klant.

Dit platform werkt samen met Oekkaf!, een begeleidingscentrum voor ieder die in eigen beheer wil uitgeven. Oekkaf! begeleidt kunstenaars van nul tot creatie (oa. met lay-out, advies, enz.) Wie meer vrijblijvende informatie wenst omtrent de werking van Oekkaf! kan terecht via …(mailadres of website Oekkaf!)